-> Zaal huren? Stuur een e-mail naar: de-poele@home.nl

Mogelijkheden

Algemeen
Wijkcentrum De Poele is toegangsvriendelijk voor rolstoelgebruikers.rolstoelgebruikers De aangepaste lift brengt U naar beide verdiepingen, namenlijk de kelder of de bovenverdieping. Op de bovenverdieping bevindt zich ook het mindervalidentoilet.

Op de bovenverdieping zijn de grote zaal, de biljartkamer, zaal 2 en de keuken gesitueerd. In de kelder bevinden zich de grote zaal van het vrouwencentrum, zalen 5 en 6, de kinderactiviteitenruimte en de bar/discoruimte van "No Booz". In het trappenhuis bevindt zich de bestuurskamer of wel zaal 4.
De professionele keuken kan eventueel, bijvoorbeeld in combinatie met activiteiten in een andere zaal, worden gehuurd.

grote zaal

Grote zaal podium optredens

In de grote zaal kunnen max. 200 personen plaats nemen. Ze is geschikt voor alle podiumoptredens. De bar en de leestafel zijn onderdeel van deze zaal, maar met de verschuifbare wanden kan de zaal desgewenst in 2 of 3 kleinere ruimtes worden verdeeld.
De grote zaal is voorzien van een professionele geluidsinstallatie, tevens hebben we hier een klimaatsysteem, zodat het op warme dagen aangenaam toeven is.

vergaderzaal

Zaal 2 vergaderen

Zaal 2 bevindt zich aan de achterzijde van het pand, zodat rust verzekerd is. Het is daarom een ideale plek voor vergaderingen of het geven van cursussen. Er kunnen ca. 60 personen in. Ook hier kan de geluidsinstallatie worden gebruikt.

biljartzaal

Biljartzaal biljarten, wedstrijden

Deze bevindt zich tussen de grote zaal en zaal 2. Er staan 2 professionele biljarttafels in. Hierop worden ook officiele wedstrijden gespeeld.

bestuurskamer

Bestuurskamer whiteboard, lift

Deze kamer, ook wel zaal 4, bevindt zich linksboven in het trappenhuis. De bestuurskamer is met de lift bereikbaar. Het is een intieme, lichte zaal met whiteboard en geschikt voor ca. 25 personen.

grote zaal

Zaal vrouwencentrum zaal huren meppel

In deze grote zaal kunnen ca. 50 personen ruim aanschuiven. De zaal is voornamelijk in gebruik bij de Stichting Welzijn Meppel/Westerveld, maar kan incidenteel ook aan derden worden verhuurd.

kleine zaal

Zaal 5 zaal huren

Kleine zaal met grote spiegel aan een der wanden, geschikt voor ca. 15 personen.

middenzaal

Zaal 6 cursussen, huren

Middenzaal geschikt voor het geven van kleinere cursussen, ca. 25 personen groot.